Udruga Ivan Merz dobitnica nagrade Grada Splita

2012-05-21

slika Povodom Dana grada Splita i proslave gradskog patrona sv. Dujma u Splitu je 7. svibnja 2012. godine na svečanoj dodjeli nagrada grada Splita zaslužnim pojedincima i kolektivima Udruzi Ivan Merz dodijeljena nagrada za humanitarni rad i postignute rezultate u 2011. godini.

Radost je naći se među laureatima grada Splita, rekao je na svečanoj dodjeli nagrade volonter Udruge Stipe Rojnica koji je u ime Udruge primio nagradu, no istaknuo je kako se dobivena nagrada posvećuje svim donatorima, prijateljima i podupirateljima koji su Udruzi dali povjerenje i tako pomogli u ostvarenju ovih rezultata. Nagrada je ujedno i poticaj da u Udruzi nastavimo s još većim žarom da i nadalje što većem broju mladih pomognemo kod njihova školovanja - rekao je na kraju uz zahvalu za dodijeljenu nagradu volonter Udruge Ivan Merz, Stipe Rojnica.

Na gornjoj slici (s lijeva na desno): Miro Radalj, predsjednik udruge Ivan Merz, Vesna Prlenda, računovođa, Zdravka Andrijašević, tajnica i Stipe Rojnica, volonter udruge Ivan Merz.

slika