Svečano uručena darovnica Dalmacijacementa Udruzi Ivan Merz

2009-09-15

slikaNa radost svih članova naše Udruge ali i naših dosadašnjih i budućih stipendista i vjerujemo svih posjetitelja naših stranica donosimo lijepu vijest: od ukupno 397 organizacija iz svih krajeva Hrvatske koje su se prijavile na javni natječaj Dalmacijacementa pod nazivom «Program doprinosa razvoju društvene zajednice« naša Udruga se našla među 43 pobjednička projekta.

Na svečanoj podjeli donacija u hotelu President u Solinu primili smo darovnicu iz ruku predsjednika Uprave Dalmacijacementa Trpimira Renića koji je tom prilikom čestitao svim nositeljima odabranih projekata i istaknuo kako je pružiti ruku i pomoć nekome da ostvari svoj projekt i cilj neprocjenjivo. Svjesni toga iz dosadašnjeg iskustva rada u Udruzi zahvalili smo se donatoru Dalmacijicementu i g. Reniću na ukazanom povjerenju i podršci koju nam je pružio kroz odabir našega projekta kojim pomožemo mladima na putu njihova obrazovanja.